Open dag Dahliatuin 2022

 

                                                             

Open dag september 2022

De Dahlia is een prachtige, kleurrijke en fotogenieke bloem. Wanneer u  de dahliatuin  Helmond-West  bezoekt, wordt u betoverd door deze fantastische bloemen, de vele soorten en kleuren. Het is een inspirerend en kleurrijk geheel met meer dan 600 verschillende soorten, waar u de geur en de kleur van de bloemen op een bijzondere manier beleeft. Laat u verbazen en betoveren.

Tijdens deze open dag zijn onze actieve leden aanwezig die u graag info verstrekken over hun hobby,  het  Dahlia’s kweken. Verder kan u genieten van ’n kopje koffie en of fris op ons terras, luisteren naar de muziek, genieten van het uitzicht op de Dahlia veldjes en het bezoeken van de stands bloemen schikken, imker,  info/educatie  en meer… Voor de kids en of ouders,  bestaat de mogelijkheid te poseren in een Dahlia bloem en dit vervolgens te fotograferen.

Tot slot kunt u deelnemen aan de nominatie van de 3 mooiste Dahlia’s van het seizoen 2022 op onze tuin.  De 3 winnaars krijgen een prachtige bos Dahlia’s thuisbezorgd.

De toegang is gratis en we zijn gelegen in de wijk Houtsdonk , Oversloot  1 , 5706 TB  Helmond.

( Voor de belangstellende onder ons, die vanwege de corona perikelen onze open dag liever mijden, bestaat de mogelijkheid om de tuin te bezoeken op de zaterdagen tijdens het Dahlia’s snijden voor de ondersteunende leden. Dit  tussen 11.00 en 13.00 uur. )

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑