Lid worden

Het lidmaatschap
Het lidmaatschap kost € 30,- per jaar. Daarvoor krijgt u een Dahliaveldje van ca. 65 m2 tot uw beschikking en mag u gebruik maken van onze faciliteiten, zoals ruimte in de ijskelder, gebruik koffiekamer, het toilet, gereedschap, parkeer- en stallingsmogelijkheden. Tevens wordt er ook mest beschikbaar gesteld. Nieuwe leden krijgen het eerste jaar Dahliaknollen van de vereniging!

Natuurlijk moet u wel tijd hebben om de Dahlia’s te planten, te verzorgen en de bloemen te plukken en uw bijdrage te leveren aan het onderhoud van de tuin als geheel. De Dahliatuin levert bloemen voor passende gelegenheden. In het najaar en in het voorjaar zijn er vaak Dahliaknollen beschikbaar voor liefhebbers.

Leden van de Dahliatuin kunnen na minimaal één jaar lidmaatschap naast hun Dahliaveld een groente/bloemen tuin nemen voor € 5,-.

Is de Dahliatuin iets voor u? Of voor iemand die u kent? U kunt desgewenst ook met 2 personen lid worden. U bent verzekerd van een snijbloemenfeest dat de hele zomer duurt!

Download inschrijfformulier actieve leden

Ondersteunend lid worden
De dahliatuin heeft ook ondersteunende leden. Dit zijn mensen die de dahliatuin een warm hart toedragen. Een ondersteunend lid van de Dahliatuin betaalt € 10,- , of € 15,- per jaar en krijgt daarvoor een aantal dahliazaailingen of -knollen (zolang de voorraad strekt) en dahlia-bloemenbonnen. Ook ontvangen zij het jaarprogramma en de uitnodigingen voor activiteiten door het jaar heen. Er is heel veel belangstelling om ondersteunend lid te worden, dat is mooi want zo kan onze vereniging blijven floreren! 

Op zaterdagen van 11:00 t/m 13:00 uur van ongeveer juni tot en met oktober kunt u bloemen komen halen op de tuin voor de dahlia-bloemenbonnen.

Contributie   Dahlia-bloemenbonnen
€ 10,-             3 bonnen (3 bossen)
€ 15,-             5 bonnen (5 bossen)

Het bankrekeningnummer van de Dahliatuin is NL59 INGB 0007 6672 93
t.a.v. Dahliatuin Helmond-West, Toermalijnstraat 1,  5706 DV  Helmond.
Mail: informatie@dahliatuinhelmondwest.nl

Hieronder kunt u het formulier voor aanmelding voor ondersteunend lidmaatschap downloaden

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑