Lid worden

Het lidmaatschap
Het lidmaatschap kost € 30,- per jaar. Daarvoor krijgt u een Dahliaveldje van ca. 65 m2 tot uw beschikking en mag u gebruik maken van onze faciliteiten, zoals ruimte in de ijskelder, gebruik koffiekamer, het toilet, gereedschap, parkeer- en stallingsmogelijkheden en de levering van 4 nieuwe stekken ter waarde van € 5,-. Tevens wordt er ook mest beschikbaar gesteld. Nieuwe leden krijgen het eerste jaar Dahliaknollen van de club!

Natuurlijk moet u wel tijd hebben om de Dahlia’s te planten, te verzorgen en bloemen te plukken, en u levert uw bijdrage aan het onderhoud van de tuin als geheel. De Dahliatuin levert bloemen voor passende gelegenheden. In het najaar en in het voorjaar zijn er vaak Dahliaknollen beschikbaar voor liefhebbers.

Leden van de Dahliatuin kunnen na minimaal één jaar lidmaatschap naast hun Dahliaveld en groentetuin nemen voor € 5,-.

Is de Dahliatuin iets voor u? Of voor iemand die u kent? U kunt desgewenst met tweeën lid worden. U bent verzekerd van een snijbloemenfeest dat de hele zomer duurt! Ook ondersteunende leden zijn welkom. Zij hebben geen eigen Dahliaveldje, maar zij kunnen meedoen met activiteiten, en ze delen in de bloemen van de tuin.

Download inschrijfformulier

Ondersteunend lid
Een ondersteunend lid van de Dahliatuin betaalt € 10,- , € 15,- of € 20,- per jaar en krijgt daarvoor een aantal Dahliazaailingen of -knollen (zolang de voorraad strekt) en dahlia-bloemenbonnen. Een ondersteunend lid kan helpen bij standwerk en andere p.r. voor de Dahliatuin, bijvoorbeeld bij de jaarlijkse open dag en kan meedoen met excursies e.d. U ontvangt als ondersteunende lid het jaarprogramma, uitnodigingen voor activiteiten door het jaar heen.

Op zaterdagen van 11:00 t/m 13:00 uur van april tot en met oktober kunt u bloemen komen halen op de tuin voor de dahlia-bloemenbonnen.

Contributie   Dahlia-bloemenbonnen
€ 10,-             3 bonnen (3 bossen)
€ 15,-             5 bonnen (5 bossen)
€ 20,-             7 bonnen (7 bossen)

Het bankrekeningnummer van de Dahliatuin is NL59 INGB 0007 6672 93
t.a.v. Dahliatuin Helmond-West, Toermalijnstraat 1,  5706 DV  Helmond.
Mail: informatie@dahliatuinhelmondwest.nl

Download inschrijfformulier

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑