Dahlia snijden 2020

Start Dahlia snijden voor ondersteunende leden.

Jaarlijks hebben onze ondersteunende leden de gelegenheid om Dahlia bloemboeketten te komen halen.

Door de droogte kwam de groei van de Dahlia wat later op gang, maar zorgde de regen vervolgens voor een flinke groei. Heden worden de eerste dahlia´s door de leden al gesneden. Op zaterdag 18 juli a.s. worden de eerste dahlia´s boeketten voor onze ondersteunende leden gesneden. Helaas zijn we genoodzaakt de coronamaatregelen in acht te nemen.  We hebben hierover overleg met de gemeente gehad. De gebruikelijke route dat de leden met onze klanten door te tuin gaan om het gewenste boeketje te snijden is helaas niet mogelijk.  De 1.50 meter kan niet in acht genomen worden. Veel van onze leden behoren tot de risico groep en of zijn werkzaam in de cruciale beroepen. Daarom heeft het bestuur voor de volgende oplossing gekozen:

Bij de poort hebben we emmers met bossen Dahlia’s klaarstaan. U kunt tegen inlevering van een Dahlia-bon een bos uitkiezen. ( maximaal 2 per keer).

De poort gaat om 11.00 uur open en zal open blijven tot 13.00 uur.

Het coronavirus heeft veel teweeg gebracht, we willen onze actieve leden graag beschermen en vervolgens onze ondersteunende leden van dienst zijn. We rekenen  op begrip en hopen dat u mag genieten van de Dahlia’s.

Afhankelijk van de ontwikkeling van het coronavirus kunnen we later in het seizoen u weer in  de tuin ontvangen en  laten genieten van het Dahlia snijden op de diverse tuintjes van onze actieve leden.

Het komen halen van dahlia bloemboeketten is mogelijk op elke zaterdagmorgen tussen 11.00 uur tot 13.00 uur van 18 juli t/m 17 oktober 2020.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑